Cadillac CTS The mid-sized sedan that has grown the popularity of the Cadillac brand with it's low price and sleek styling

'04 CTS. Bad ECM?

  #1  
Old 04-06-2019, 10:22 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2019
Location: Georgia
Posts: 1
Default '04 CTS. Bad ECM?

2004 CTS 3.6L 130K
Was running fine until last night. I crank it up after 3 hours of sitting.
First thing i noticed was the orange marker on the gear shifter didn't come up. About 2 minutes down the road, a message saying "service theft system" came on.
Next was the security and traction control lights. 7 minutes later, everything in the cabin went black. Gauges, radio, window and lock buttons, even the air stopped blowing cold.
I got to my destination in another 7-9 minutes, turned it off, and the key was stuck (wouldn't fully turn.)
Checked fuses. Battery isn't even 3 weeks old. Everything seemed okay. Undone the battery and left it overnight.
Reconnected this morning and everything worked except for the fuel and temperature gauges.
Went ahead and drove the 15 miles home, but a little over half way everything went out again.
SOMEONE HELP ME, PLEASE! 😭
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
bennett1240
Cadillac CTS
0
11-21-2013 10:33 AM
astrodan13
Aluminum Block V8s
4
06-14-2011 12:24 AM
XXTREME117
General Tech
0
11-26-2010 06:25 PM
XXTREME117
General Tech
0
11-26-2010 05:51 PM
stomper
Sight n Sounds
0
03-03-2008 10:14 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: '04 CTS. Bad ECM?


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.