'95 fleetwood brougham problem

  #1  
Old 08-28-2013, 02:26 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Default '95 fleetwood brougham problem

I am having some problems with my Cadillac. Problem 1) I was driving to work the other day when I came to a stop sign, I stopped but when I went to go I had no acceleration or engine revving and heard a loud clanking sound coming from under the car, but I was able to idle to work. About four hours later I went to start the car and all it did not want to turn over, it would ting and clank and shake. well about 14 hrs later I got a tow truck to tow it back to my house and he went to start it and it started fine, it would rev and all that jazz, but now when I start it, it does one of two things. A) it will start and idle fine, if I ease on the gas it runs, but it I floor it, the car will stall or B) the car will not turn over and if it does the engine violently shakes and then stall about 10 seconds after. With both problems the exhaust smells like a snowmobile. I have no idea what said problem can be.
 
  #2  
Old 10-02-2013, 05:09 PM
Junior Member
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Default

maybe bad fuel have you tried changing your filter also which engine do you have? the regular 350 or the fuel injected lt1
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
norgale
General Tech
2
06-18-2017 08:43 AM
Shawn26h
General Tech
3
04-13-2010 09:25 PM
Wyldkat81
Cadillac Fleetwood
0
09-30-2006 06:04 PM
abdullahone
Private For Sale/Trade Classifieds
0
04-04-2005 11:44 PM
thepreludedude
Private For Sale/Trade Classifieds
1
12-22-2004 06:41 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: '95 fleetwood brougham problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.