Go Back   Cadillac Forum - Enthusiast forums for Cadillac Owners > General Technical Section > General Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-23-2011, 04:46 AM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Default cooling fan not working.. 1999 cadillac seville sls in Korea

hi. i am a korean(south)
sorry for my poor english

my car is 1999 cadillac seville sls
vin:1g6ks54y7xu939961

i have some troubles that cooling fan(both) is not working
i have no scan-tool

replaced parts :
1. thermostat
2. water pump
3. coolant
4. engine temperature sensor(ETC sensor)-located below EGR valve

maybe :
1. coolant circulation is good
2. when engine is hot, upper/lower hose are very hot
3. relay is good (total 3ea)

symptom
1. both cooling fan are not working at all
2 temp-gage(in cluster) is running up to only middle position ( "C" ~ "H")
temp-gage is not running over middle position when engine is very hot
3. when ETC sensor is unplugged, both fan is working highly(very well)
4. dtc code is displaed only b1317 p0118 p1654

cooling fan(2ea) are never working at all time
but.
fan are very good when ETC sensor is unplugged

what is problem?
maybe PCM fault?

help me.. please..

thank you.
Reply With Quote
Old 03-23-2011, 04:46 AM
 
 
 
Reply



Tags
1987, 1999, 99, cadilac, cadillac, coming, coolant, cooling, devill, deville, engine, fan, sencer, sls, working


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 10:26 PM.

Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.